Formules en Prijs

Gevelbank is na anderhalf jaar doorperen toe aan een winterrust. Tot maart 2019 doen we de boeken toe en in de tussentijd bekijken we met welke formules en prijzen we verder gaan. Een doe-het-zelf Gevelbank is in de tussentijd permanent te koop bij Akker en Ambacht in Gent.

De formules in 2018:

1° Gevelbank ‘met installatie’:
Een gevelbank waarbij je zelf de kleur en het type bank kiest. De installatie aan je voorgevel krijg je erbij.
2° Gevelbank ‘Doe-het-zelf:
Een pakket voor de handige Harry, buiten-Gentenaars en mensen die liever een bank in de tuin hangen. Verzending kan, maar is niet inbegrepen. Je krijgt hier een installatiehandleiding bij. (Let wel! Je hebt nodig: een steenboor (14 mm), chemisch anker en waterpas/laser).
3° Buurtaankoop:
Koop via groepsaankoop minstens 10 gevelbanken en krijg een fikse korting. Inclusief twee installaties (de rest organiseer je via een wijkteam van handige Harry’s) en begeleiding bij het hele proces. Ideaal om een buurtfeest rond te organiseren. Kan in Gent gecombineerd worden met de installatie van geveltuinen.

+ Optie ‘Extra sociale bank’: maak een gevelbank voor iedereen mogelijk en betaal 30 euro meer.
+ Optie ‘Gepersonaliseerde Gevelbank’: deze maken we zelf, met extra kwaliteitsvol hout en een persoonlijk gelaserd opschrift. Ideaal voor een speciaal cadeau.

(*alle prijzen incl. 21% btw)