Formules en Prijs

Toen we anderhalf jaar geleden van start gingen, hadden we niet durven dromen van de rollercoaster aan buurtgezelligheid waarbij de Gevelbankmicrobe zich over Vlaanderen (en daarbuiten) verspreidde. Ook dit jaar barsten we nog van de goesting, maar om het haalbaar te houden herbekeken we onze formules voor 2019.

1° Gevelbank ‘Doe-het-zelf’:
Alle kleuren en modellen van Gevelbank zijn continu te koop bij onze favoriete buurtwinkel Akker en Ambacht in de Meibloemstraat 86 in Gent, voor 180 euro*. De installatie is voor een handige Harry geen probleem, al 100+ mensen deden het je succesvol voor. Je krijgt er een installatiefilmpje en -handleiding bij. Vertrouw je de installatie toch liever aan een (professionele) klusjesman toe, ga dan eens op zoek in je omgeving of smeed een band met een handige Harry/Henriette uit je buurt via sociale media zoals Hopler.
2° Buurtaankoop:
Via een groepsaankoop koop je als buurt/vereniging/… minstens 10 gevelbanken, waarvan we de eerste twee samen met jullie installeren, bv op een gezellige burendrink. Je krijgt ook een goeie korting: bij een buurtaankoop is het 150 euro/Gevelbank*. Buiten Gent komen er vervoerskosten bij. We organiseerden al tal van buurtaankopen overal te stede, zoals in Jette.
Heb je interesse in een buurtaankoop, nog een vraag of een foto nodig om je buren te overtuigen? Mail gevelbankgent@gmail.com.
3° Steden en Gemeenten:
Voor steden en gemeenten is Gevelbank een ideaal middel om in te zetten voor meer ontmoeting, sociale cohesie en verbindend buurtwerk. Er zijn verschillende formules op maat mogelijk, waarbij we liefst samenwerken met lokale houtateliers en installatieteams. Roeselare, Leuven, Damme, Turnhout, Tienen, Herentals, … kwamen telkens als warme buurtgemeente in de pers. Samenwerking met steden en gemeenten kan er ook voor zorgen dat een Gevelbank voor iedereen betaalbaar wordt. Interesse en/of vragen? Mail gevelbankgent@gmail.com.

(*alle prijzen incl. 21% btw)