Hoe marcheert da?

Hoe marcheert da?

» Het principe van de Gevelbank is simpel: twee stijlvolle stalen driehoeken worden aan de gevel geïnstalleerd terwijl een lichte bank binnen achter je deur hangt. Bij goed weer klap je de driehoeken open en leg je de plank op de stalen dragers. Wanneer de bank niet openstaat klap je de driehoeken dicht en kunnen ze dienst doen als anker voor je fietsslot. Wemme wulder vossekluuten geeten, woar! (Gents voor: slim, nietwaar?)

 

» Gevelbank biedt twee basisformules aan.
Als je in Gent woont komen wij de gevelbank aan je voorgevel installeren. Doe je het liever zelf of past de gevelbank beter op je koer, je tuin of een andere plek, dan is er de ‘Eigen Installatie’. Ook enthousiastelingen buiten het Gentse kunnen zo’n doe-het-zelf bank bestellen.
Als extraatje riepen we een ‘extra sociale bank’ in het leven. Per vijf verkochte extra sociale banken, schenken we een gevelbank aan een sociaal project.

 

» Onze verkoop werkt volgens het kickstart-principe. We starten de productie zodra een bepaald aantal banken verkocht is of wanneer een vooropgestelde datum bereikt wordt (zie ‘Bestel’). Je moet als klant dus misschien enkele weken wachten vooraleer je gevelbank er komt. Dit maakt Gevelbank mogelijk zonder grote investeringen of verspilling en het is voor ons ook de enige mogelijkheid om Gevelbank te combineren met onze andere activiteiten. We hopen hiervoor op het jullie begrip, je krijgt er een betaalbare en duurzame bank voor in de plaats.